Foto: Shutterstock
Rožu tēja - gan garšīga, gan noderīga saaukstēšanās reizē.
5Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 1
250 mlverdošs ūdens1 TKrožu ziedlapiņas kanēļa miza citrons cukurs2 ĒKviskijs

Pagatavošana

1

Ar verdošu ūdeni aplej rožu ziedlapiņas, gabaliņu kanēļa mizas.

2

Tējai ļauj ievilkties apmēram piecas minūtes, tad lej iepriekš sasildītā tējas krūzē pievieno svaigi spiestu viena citrona sulu, cukuru un viskiju.

Iesūtīja: materiāli no www.calis.lv arhīva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!