20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 15
3 gab.olas200 mlDansukker Demerara cukurs200 mlkviešu milti1.5 TKcepamais pulveris2 ĒKverdošs ūdens PILDĪJUMAM:150 gābolu biezenis
Pagatavošana
1
Saputo olas ar cukuru līdz masa kļūst balta un gaisīga. Sajauc kviešu miltus ar cepamo pulveri un iemaisi to saputotajā masā kopā ar ūdeni.
2
Pēc tam sagatavoto mīklu vienmērīgi izlīdzini uz pannas un cep cepeškrāsnī 250° temperatūrā aptuveni 5 minūtes.
3
Pēc tam gatavo biskvītu liec uz iepriekš sacukurota cepamā papīra. Pārklāj to ar biezeni un satin ruletē.
Līdz pasniegšanai ruleti uzglabā ledusskapī.
Iesūtīja: Dansukker
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit