30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
100 gbiezpiens100 gsaldais krējums250 grupjmaize50 gābolu biezenis pēc garšas"Dr.Oetker" kanēļa cukurs Laiks būt radošam
Pagatavošana
1
Sabriedušu rupjmaizi sarīvē, sajauc ar kanēļa cukuru pēc garšas. Visu uz pannas nedaudz apbrūnina.
2
Biezpienu izberž caur smalku sietiņu. Saldo krējumu saputo ar atlikušo cukuru, pievieno biezpienam un lēnām samaisa.
3
Kārto saldēdiena traukā: rupjmaize, ābolu biezenis, biezpiena masa.
Var likt kārtās arī ievārījumu, vēlams – skābu. Arī putukrējumu, medu utt.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit