20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 rutki2 bietes1 ķiploka daiviņa2 antonovkas āboli sāls citronskābe cukurs augu eļļa zaļumi
Pagatavošana
1
Rutkus nomizo, sarīvē, pieber sāli, liek aizvākotā traukā un sakrata līdz atdalās sula.
2
Pārkaisa nedaudz ar cukuru.
3
Bietes (nevārītas) nomizo, sarīvē uz smalkas rīves, pievieno sasmalcinātu ķiploku, ūdenī izšķīdinātu citronskābi, eļļu un liek klāt rutkiem.
4
Pēc tam salātos iemaisa sarīvētus ābolus.
5
Rotā ar zaļumiem.
Iesūtīja: Jasmīna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit