20Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
400 gkarsti kūpināts kalmārs1 sarkana paprika1 gurķis800 gkartupeļi250 mltīrkultūra2 ĒKmārrutki
Pagatavošana
1
Kalmāru, papriku sagriež sīkos gabaliņos.
2
Gurķi sagriež pusšķēlītēs.
3
Kartupeļus (ar mizu vārītus, atdzisušus) nomizo un sagriež gabaliņos.
4
Visu samaisa.
5
Pagatavo mērci, sajaucot tīrkultūru un mārrutkus. Visu sajauc kopā.
Iesūtīja: Maija Strodea
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit