15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
600 gbiezpiens10 ĒKcukurs0.5 gab.citrona miziņa ķirši (saldēti) konservēti augļi200 mlsaldais krējums 35%
Pagatavošana
1
Biezpienu sablendē ar cukuru un rīvētu citrona miziņu. Sablendē viendabīgā masā, lai nav biezpiena graudiņu un masa paliek mīksta, gaisīga un krēmīga. Cukuru var likt arī mazāk.
2
Putukrējumu saputo un iemaisa biezpienā.
* Ja liek rozīnes vai citus augļus, tad rozīnes uzbriedina un pieliek kopā ar putukrējumu.
Iesūtīja: Lora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit