9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
120 naža galspiens3 gab.olas210 gsviests1 TKsāls90 gcukurs530 gmilti3.5 TKraugs50 gmandeles150 grozīnes
Pagatavošana
1
Uzstāda 4.programmu (saldā maize), 1 kg, tumša garoziņa.
2
Eksperimentā rozīņu un mandeļu vietā liku apmēram 400 g rabarberus, iepriekš sagrieztus un atsulotus ar cukuru.
3
Kamēr mīkla mīcījās pievienoju 7 ĒK miltu, uz aci, kamēr mīkla kļuva sausāka, jo rabarberi deva daudz mitruma. Programmu liku uz 1,5 kg un cepu + 10 minūtes. Garšoja ļoti labi.
Iesūtīja: MartaInga
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit