Foto: Shutterstock
Saldā maize ar raugu, rozīnēm un mandelēm vai, eksperimentējot - ar rabarberiem.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

120 naža galspiens3 gab.olas210 gsviests1 TKsāls90 gcukurs530 gmilti3.5 TKraugs50 gmandeles150 grozīnes

Pagatavošana

1

Uzstāda 4.programmu (saldā maize), 1 kg, tumša garoziņa.

2

Eksperimentā rozīņu un mandeļu vietā liku apmēram 400 g rabarberus, iepriekš sagrieztus un atsulotus ar cukuru.

3

Kamēr mīkla mīcījās pievienoju 7 ĒK miltu, uz aci, kamēr mīkla kļuva sausāka, jo rabarberi deva daudz mitruma. Programmu liku uz 1,5 kg un cepu + 10 minūtes. Garšoja ļoti labi.

Iesūtīja: MartaInga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!