paprikas tomātu mērce konservēšana
Foto: Shutterstock
Saldo un aso piparu mērce - pikanta gaļas piedeva burciņā ziemas krājumiem.
75Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

4 gab.paprika3 gab.asie pipari3 gab.tomāti sāls cukurs eļļa etiķis 9%

Pagatavošana

1

Papriku un asos piparus bez sēklotnes, mizotus tomātus (mizu var noņemt, ja ar verdošu ūdeni applaucē), ķiplokus samaļ, pievienojot sāli, eļļu, cukuru - pēc izjūtas.

2

Uz mazas uguns katliņā lēni vāra apmēram stundu, tad pievieno tējkaroti etiķa, uzvāra, liek mazās burciņās.

Iesūtīja: Pelīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!