75Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 gab.paprika3 gab.asie pipari3 gab.tomāti sāls cukurs eļļa etiķis 9%
Pagatavošana
1
Papriku un asos piparus bez sēklotnes, mizotus tomātus (mizu var noņemt, ja ar verdošu ūdeni applaucē), ķiplokus samaļ, pievienojot sāli, eļļu, cukuru - pēc izjūtas.
2
Uz mazas uguns katliņā lēni vāra apmēram stundu, tad pievieno tējkaroti etiķa, uzvāra, liek mazās burciņās.
Iesūtīja: Pelīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit