25Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
4 saldie kartupeļi4 tomāti sāls malti melnie pipari5 ķiploka daiviņas300 mlsaldais krējums120 gsiers, rīvēts sīpolloki
Pagatavošana
1
Sagriež šķēlītēs saldos kartupeļus, liek cepamā traukā pamīšus ar tomātu šķēlītēm, paralēli apkaisot ar sāli, pipariem, pieliekot kādu ķiploku šķēlīti, to visu bagātīgi aplej ar saldo krējumu, pārkaisa ar rīvētu sieru un cep, kamēr kartupeļi mīksti.
2
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar lociņiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit