Tasty Cālis
Foto: DELFI
Saldskābā maize gatavota no formas maizes.
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 gab.formas maize (ķieģelītis)1 lrūgušpiens vai kefīrs1 glāzecukurs100 graugs sāls ķimenes1 kgmilti

Pagatavošana

1

Rupjmaizei nogriež garozu, sagriež šķēlēs un aplej ar kefīru. Tur ~ 36 stundas.

2

Tad pievieno parējos produktus, samīca diezgan cietu mīklu, uzraudzē, no mīklas izveido 2 kukulīšus, vēlreiz uzraudzē un cep ~ 45 minūtes.

Iesūtīja: pļāpiņa

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!