35Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gšampinjoni120 gmilti100 mlgaišais alus2 ĒKeļļa2 gab.olu baltumi0.5 TKmajorāns0.5 TKraudene eļļa250 gjogurts bez piedevāma2 gab.ķiploka daiviņas lociņi sāls malti melnie pipari garšvielas
Pagatavošana
1
Šampinjonus notīra, lielākos pārgriež uz pusēm.
2
Pagatavo mīklu - miltiem pievieno alu, 2 ĒK eļļas, garšvielas un labi samaisa. Saputo olu baltumus un iecilā mīklā.
3
Šampinjonus iemērc mīklā un ātri apvāra verdošā eļļā. Liek uz salvetēm, lai notek eļļa.
4
Mērces sastāvdaļas sajauc un pasniedz kopā ar sēnēm.
Iesūtīja: Anda
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit