50Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 kartupeļi3 ķiploka daivas1 sīpols1 burkāns0.5 paprika1 tomāts100 ggaļa (desa, žāvēta gaļa, cauraudzītis)100 gšampinjoni sāls melnie piparu graudi garšvielas lauru lapas dilles
Pagatavošana
1
Kartupeļus sagriež kubiņos, liek ūdenī un uzvāra. Uzliek vāku un vāra 10 minūtes, līdz kartupeļi mīksti.
2
Pievieno lauru lapas, melnos piparus, sāli un garšvielas. Piemet salmiņos sagrieztu papriku, kubiņos sagrieztus tomātus, salmiņos sagrieztu gaļu .
3
Uz eļļas apcep smalki sagrieztus sīpolus, ķiplokus un šķēlēs sagrieztus šampinjonus. Pēc 3–4 minūtēm pievieno uz rupjās rīves sarīvētus burkānus un turpina cept vēl pāris minūtes. Pannas saturu pievieno zupai un vāra aptuveni 7–10 minūtes. Kad zupa gatava, pievieno kapātas dilles.
Pirms pasniegšanas pievieno skābu krējumu.
Iesūtīja: Lidija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit