Foto: Shutterstock
Vieglai maltītei sarkano bietīšu - dārzeņu zupa.
60Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 12
1 gab.kartupelis1 gab.burkāns1 gab.sīpols1 gab.biete1 gab.rācenis2 gab.tomāti150 gkāposti2 ĒKsviests zaļumi skābs krējums

Pagatavošana

1

Rāceni, kartupeli, burkānu nomizo un sagriež gabaliņos.

2

Sarkano bietīti liek vārīties veselu un vāra līdz pusgatava.

3

Pārējos dārzeņus liek vārīties un vāra līdz mīksti. Kad biete ir gandrīz gatava, to sarīvē un pievieno dārzeņu zupai.

4

Pirms pasniegšanas pievieno zaļumus un krējumu.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!