20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
300 mldārzeņu sula250 mlsarkanvīns600 mlliellopa buljons2 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari175 gcūkgaļas fileja175 gliellopa fileja175 gtītara fileja4 gab.Frankfurtes desiņas1 gab.sarkana paprika18 gab.tomāti (plūmīšu)8 gab.jaunās sarkanās bietītes (mazas)
Pagatavošana
1
Gatavo fondī traukā vai katliņā.
2
Katliņā lej sulu, vīnu, buljonu garšvielas un vāra 8 minūtes.
3
Zaļumus izņem. Ja vārījāt katliņā, tad pārlejiet visu fondī traukā un turpiniet karsēt.
4
Sagrieztu gaļu un dārzeņus izliek uz šķīvja un pasniedz kopā ar fondī.
5
Klāt pasniedz mārrutkus, ķīniešu ķiploku mērci, sarkano piparu mērci.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit