Foto: DELFI
Sārtais fondī pasēdēšanai visa vakara garumā.
20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
300 mldārzeņu sula250 mlsarkanvīns600 mlliellopa buljons2 gab.ķiploka daiviņas sāls malti melnie pipari175 gcūkgaļas fileja175 gliellopa fileja175 gtītara fileja4 gab.Frankfurtes desiņas1 gab.sarkana paprika18 gab.tomāti (plūmīšu)8 gab.jaunās sarkanās bietītes (mazas)

Pagatavošana

1

Gatavo fondī traukā vai katliņā.

2

Katliņā lej sulu, vīnu, buljonu garšvielas un vāra 8 minūtes.

3

Zaļumus izņem. Ja vārījāt katliņā, tad pārlejiet visu fondī traukā un turpiniet karsēt.

4

Sagrieztu gaļu un dārzeņus izliek uz šķīvja un pasniedz kopā ar fondī.

5

Klāt pasniedz mārrutkus, ķīniešu ķiploku mērci, sarkano piparu mērci.

Iesūtīja: Ieva

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!