3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gaļa500 mlšašlika kečups200 gskābs krējums
Pagatavošana
1
Sagriež gaļu un pa virsu uzlej šašlika kečupu un krējumu, kas gaļu padarīs mīkstāku.
2
Ideāli, ja gaļu attiecīgajā marinādē var noturēt vismaz dienu ledusskapī, taču nav ne vainas arī, ja iemarinē kādas ~3 stundas pirms cepšanas.
3
Krāsa skaisti sarkanīga no kečupa, garša patīkami pikanta un pati gaļa ļoti mīksta no krējuma - gribas teikt, ka paši kūst mutē.
Iesūtīja: ķirsīc
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit