60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vistas fileja ķirbja gabals burkāni paprika sīpols garšvielas liess siers marinēts gurķis mārutki liesa majonēze bezpiedevu jogurts garšvielas
Pagatavošana
1
Burkānus notīra, sagriež ripiņās. Ķirbi nomizo, sagriež kubiņos. Sīki sasmalcina papriku un sīpolus. Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos.
2
Dziļā pannā lej ūdeni, pieliek 1 dārzeņu buljonu.
3
Liek kārtās burkānus, vistas fileju, sīpolus, papriku, ķirbjus.
4
Pārber garšvielas. Sautē, līdz dārzeņi mīksti (līdz 45 minūtēm).
5
Mērcei sarīvē uz rupjās rīves gurķi, pievieno mārrutkus, lakto, majonēzi un garšvielas. Samaisa. Sautējumu liek bļodiņā, uzrīvē sieru un aplej ar mērci.
Iesūtīja: Lelde
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit