25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 pīle1 ĒKtauki cepšanai2 sīpoli3 tomāti pēc garšassāls un malti melnie pipari300 mlūdens3 lauru lapas200 gskābs krējums1 ĒKmilti
Pagatavošana
1
Notīrītu pīli ieberzē ar sāli, liek sautējamā katlā sakarsētos taukos un līdz 200 grādiem sakarētā cepeškrāsnī apcep brūnu.
2
Tad pielej karstu ūdeni, pieliek sasmalcinātus sīpolus, šķēlēs sagrieztus tomātus, lauru lapas un sautē, līdz pīle gatava.
3
Pēc tam pīli sadala, sakārto cepešbļodā, pārlej ar mērci, kas gatavota no šķidruma, kurā putns sautējies. Šķidrumam pievieno izkarsētus kviešu miltus un skābu krējumu.
4
Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un svaigu dārzeņu salātiem.
Iesūtīja: VIneta Auziņa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit