40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 5
800 gaknas sīpoli eļļa sāls25 gmilti1 ĒKskābs krējums150 gšampinjoni
Pagatavošana
1
Aknām novelk plēvi, sagriež šķēlītēs.
2
Apsāla un apcep no abām pusēm brūnas.
3
Liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pieliek apceptus sīpolus, šampinjonus un brīdi sautē uzliekot vāku. (Ilgi sautējos aknas kļūst cietas un sausas).
4
Gatavām pievieno miltus, skābu krējumu un vēlreiz uzvāra.
Iesūtīja: Edīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit