Sātīgām pusdienām vai vakariņām sautētas aknas ar šampinjoniem un krējuma mērcīti.
40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 5
800 gaknas sīpoli eļļa sāls25 gmilti1 ĒKskābs krējums150 gšampinjoni

Pagatavošana

1

Aknām novelk plēvi, sagriež šķēlītēs.

2

Apsāla un apcep no abām pusēm brūnas.

3

Liek katliņā, pārlej ar ūdeni, pieliek apceptus sīpolus, šampinjonus un brīdi sautē uzliekot vāku. (Ilgi sautējos aknas kļūst cietas un sausas).

4

Gatavām pievieno miltus, skābu krējumu un vēlreiz uzvāra.

Iesūtīja: Edīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!