20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 kgsviesta pupiņas3 gab.ķiploka daiviņas3 gab.sīpoli150 gmajonēze150 gskābs krējums5 ĒKeļļa zaļumi sāls pipari
Pagatavošana
1
Pannā karstā eļļā apcep sagrieztus sīpolus un ķiplokus, pievieno svaigas vai sasaldētas sviesta pupiņas, sāli, piparus, daļu zaļumu.
2
Pa laikam apmaisot, sautē uz lēnas uguns.
3
Kad pupiņas gatavas, pievieno majonēzi un krējumu, atlikušos zaļumus, vēl pasautē apmēram 5 minūtes.
4
Pasniedz kā otro ēdienu vai karstos salātus pie gaļas ēdieniem.
*Sasaldētas sviesta pupiņas var likt tieši pannā, negaidot, kad tās atkusīs.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit