60Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gburkāni0.5 glāzesaldais krējums pētersīļi sāls
Pagatavošana
1
Notīrītus, nomazgātus burkānus sagriež ripiņās, liek katlā, pārlej ar verdošu sālsūdeni tā,lai burkāni būtu tikko apsegti. Liek uz mērenas uguns, uzliek vāku un katlā sautē, līdz burkāni mīksti un ūdens novārījies.
2
Pievieno uzkarsētu saldo krējumu, izmaisa, pārkaisa ar sasmalcinātiem zaļumiem.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit