40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
plānās pankūkas gaileņu mērce kausētais siers, piemēram, 'Dzintars' sviests
Pagatavošana
1
Sacep plānās pankūkas.
2
Ņem vienu pankūku, nedaudz pārsmērē ar "Dzintaru" vai citu kausēto sieru, vienā malā liek biezu sēņu, piemēram, gaileņu vai šampinjonu mērci (sēnes, sīpoli, sāls, nedaudz miltu, saldais un skābais krējums), pankūku sarullē.
3
Sviestā apcep gaišbrūnu.
Manuprāt, pildītās plānās pankūkas vienmēr ir vēlams apcept ļoti lēni, jo 1) nesadeg sviests un pankūka, 2) ja pildījums ir auksts, tas pagūst sasilt un izkarst.
Iesūtīja: Cannabis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit