Foto: Shutterstock
Plānās pankūkas ar sēnēm un kausēto sieru – gruntīgs sākums labai dienai.
40Minūtes
4Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

plānās pankūkas gaileņu mērce kausētais siers, piemēram, 'Dzintars' sviests

Pagatavošana

1

Sacep plānās pankūkas.

2

Ņem vienu pankūku, nedaudz pārsmērē ar "Dzintaru" vai citu kausēto sieru, vienā malā liek biezu sēņu, piemēram, gaileņu vai šampinjonu mērci (sēnes, sīpoli, sāls, nedaudz miltu, saldais un skābais krējums), pankūku sarullē.

3

Sviestā apcep gaišbrūnu.

Manuprāt, pildītās plānās pankūkas vienmēr ir vēlams apcept ļoti lēni, jo 1) nesadeg sviests un pankūka, 2) ja pildījums ir auksts, tas pagūst sasilt un izkarst.

Iesūtīja: Cannabis

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!