45Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 16
150 grīvēts siers (Holandes, Krievijas var arī Latvijas)200 gskābs krējums150 gmargarīns3 TKķimenes190 gmilti0.5 TKsoda
Pagatavošana
1
Margarīnu izkausē. Liek bļodā sieru, uzlej margarīnu, pievieno krējumu, ķimenes, miltus un sodu. Visu sastrādā mīklā.
2
Vafeļnīcā liek 5 mazas mīklas bumbiņas (katru 1/3 tējk. lielu), aizver, piespiež un cep 1 minūti un 10 sekundes - zeltainas vafelītes.
*ja vafeles uzglabājamas, tad slēgtā traukā, vēlams - aukstumā. Šīm vafelēm es lietoju veco padomju laika vafeļu pannu.
*sanāk ~90-95 vafeles.
Iesūtīja: Artūrs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit