Siera cepumi
Foto: Shutterstock
Visvienkāršāk pagatavojamie siera cepumi no kausētā siera un miltiem.
2Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

200 gpaciņa kausētā siera1 glāzemilti

Pagatavošana

1

Sieru sajauc ar miltiem un samīca mīklu. Liek uz miltiem viegli pārkaisītas darba virsmas, plāni uzrullē, izspiež cepumiņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.

2

Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 5-7 minūtes, sekojot līdzi, lai nepiedeg. Kolīdz cepumi ir viegli zeltaini, tie ir gatavi – kraukšķīgi un gardi.
Ieteikums: ja vēlas, pirms cepšanas cepumus var pārziest ar olu un pārkaisīt ar sezama sēkliņām, ķimenēm vai rīvētu sieru.

Padoms: es mēdzu pievienot nepilnu glāzi miltu, tad cepumi sanāk trauslāki.

Iesūtīja: Vina

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!