2Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 gpaciņa kausētā siera1 glāzemilti
Pagatavošana
1
Sieru sajauc ar miltiem un samīca mīklu. Liek uz miltiem viegli pārkaisītas darba virsmas, plāni uzrullē, izspiež cepumiņus, liek uz plāts, kas izklāta ar cepamo papīru.
2
Cep līdz 180 grādiem sakarsētā krāsnī 5-7 minūtes, sekojot līdzi, lai nepiedeg. Kolīdz cepumi ir viegli zeltaini, tie ir gatavi – kraukšķīgi un gardi.
Ieteikums: ja vēlas, pirms cepšanas cepumus var pārziest ar olu un pārkaisīt ar sezama sēkliņām, ķimenēm vai rīvētu sieru.
Padoms: es mēdzu pievienot nepilnu glāzi miltu, tad cepumi sanāk trauslāki.
Iesūtīja: Vina
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit