40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sīpoli žāvēta krūtiņa burkāni lauru lapas kartupeļi svaigas (vai saldētas) baravikas2 gab.kausētais siers paciņās ķiploks zaļumi
Pagatavošana
1
Uz pannas apcep sīpolus un smalki sagrieztu cauraugušu žāvētu gaļu.
2
Sagriež strēmelītēs dažus burkānus.
3
Lielā katlā vāra ūdeni, kurā piemet kādu lauru lapu un citas garšvielas pēc izvēles.
4
Kad ūdens pavārījies, pievieno apcepto gaļu, burkānus sīpolus un sagrieztus kartupeļus.
5
Kad kartupeļi jau gandrīz mīksti, pievieno svaigas vai atlaidinātas saldētas baravikas un pāris paciņas kausēta siera.
6
Katlu noņem no uguns, pieliek sīki sagrieztus ķiplokus un zaļumus.
Iesūtīja: guguu
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit