Foto: Shutterstock
Siera zupa ar baravikām – sātīga zupa kārtīgai ēdienreizei.
40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

sīpoli žāvēta krūtiņa burkāni lauru lapas kartupeļi svaigas (vai saldētas) baravikas2 gab.kausētais siers paciņās ķiploks zaļumi

Pagatavošana

1

Uz pannas apcep sīpolus un smalki sagrieztu cauraugušu žāvētu gaļu.

2

Sagriež strēmelītēs dažus burkānus.

3

Lielā katlā vāra ūdeni, kurā piemet kādu lauru lapu un citas garšvielas pēc izvēles.

4

Kad ūdens pavārījies, pievieno apcepto gaļu, burkānus sīpolus un sagrieztus kartupeļus.

5

Kad kartupeļi jau gandrīz mīksti, pievieno svaigas vai atlaidinātas saldētas baravikas un pāris paciņas kausēta siera.

6

Katlu noņem no uguns, pieliek sīki sagrieztus ķiplokus un zaļumus.

Iesūtīja: guguu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!