20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vārītas bietes vārīti kartupeļi siļķe vārītas olas sīpoli skābs krējums majonēze garšvielas
Pagatavošana
1
Visu liek kārtām: trauka apakšā smalki sagrieztu siļķes fileju un smalki sagrieztus sīpolus.
2
Rīvētu kartupeļu kārta (var nedaudz eļļu uzliet pāri, lai sulīgākas tās kārtas, bet ļoti maz eļļas).
3
Starp kārtām lej skāba krējuma - majonēzes mērci, bet vairāk, lai ir majonēze.
4
Nākošā kārta - atlikusī siļķe un virs tās otra kārta kartupeļu.
5
Uz kartupeļiem tiek liktas rīvētas bietes.
6
Pārklāj visu bagātīgi ar krējuma un majonēzes mērci.
Iesūtīja: semiole
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit