1
Foto: Shutterstock
Vienkārši un ātri pagatavojami salāti - siļķe kažokā.
20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

vārītas bietes vārīti kartupeļi siļķe vārītas olas sīpoli skābs krējums majonēze garšvielas

Pagatavošana

1

Visu liek kārtām: trauka apakšā smalki sagrieztu siļķes fileju un smalki sagrieztus sīpolus.

2

Rīvētu kartupeļu kārta (var nedaudz eļļu uzliet pāri, lai sulīgākas tās kārtas, bet ļoti maz eļļas).

3

Starp kārtām lej skāba krējuma - majonēzes mērci, bet vairāk, lai ir majonēze.

4

Nākošā kārta - atlikusī siļķe un virs tās otra kārta kartupeļu.

5

Uz kartupeļiem tiek liktas rīvētas bietes.

6

Pārklāj visu bagātīgi ar krējuma un majonēzes mērci.

Iesūtīja: semiole

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!