15Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
2 sālītas siļķes filejas bez ādas6 vārīti kartupeļi2 sīpoli4 olas4 saldskābi āboli1 glāzeskābs krējums4 ĒKmajonēze1 ĒKmārrutki
Pagatavošana
1
Olas cieti novāra, sasmalcina. Siļķi sagriež kubiņos.
2
Kartupeļus un ābolus sagriež gabaliņos, sīpolus smalki sakapā vai sarīvē.
3
Visas sastāvdaļas sajauc ar krējuma-majonēzes-sinepju aizdaru, liek salātu traukā, grezno ar kapātiem lociņiem.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit