20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
sinepju pulveris ūdens1 ĒKetiķis1 ĒKcukurs0.5 TKsāls
Pagatavošana
1
Sinepju pulveri, aplej ar verdošu ūdeni un samaisa, lai ir tik biezas cik gribi, tad uzlej vēl verdošu ūdeni ~ 2 pirkstu biezumā un atstāj uz nakti istabas temperatūrā.
2
Nolej visu lieko ūdeni, pielej pamazām etiķi, pievieno cukuru un sāli.
3
Rūpīgi maisi, tad pagaršo un vēl etiķi un cukuru.
4
Ar etiķi nepārforsē, bet stiprums ir no cukura, tāpēc, pirms bērt vēl klāt, ir jāpārbauda, vai iepriekšējais cukurs ir izkusis.
Iesūtīja: Laima
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit