45Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
vājpiena biezpiens olas sāls milti soda
Pagatavošana
1
Biezpienu samīca ar olām, sāli, sodu un miltiem. Mīklai jābūt ļoti biezai, lai var savelt bumbas.
2
Tad mīklu izveltnē (lieto daudz miltus, lai nelīp pie galda), sagriež garenos gabaliņos un cep uz miltiem apkaisītas plāts cepeškrāsnī ~200*C.
3
Katliņā ielej ūdeni, tajā iemet piciņu sviesta, tad liek iekšā tik plācenīšu, cik plānots apēst un vāku virsū. Uzkarsē, lai uzvārās, un dažas minūtes vāra.
Iesūtīja: zilex
BrokastisPusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemĒdieni veģetāriešiemCepeškrāsnsKrievu nacionālā virtuveBiezpiensPankūkasIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit