30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
200 gskābenes200 gbiešu lapas1 gab.gurķis100 gredīsi50 glociņi30 gdilles0.25 glāzeskābs krējums sāls
Pagatavošana
1
Biešu lapas nomazgā, smalki sagriež, pārlej verdošu ūdeni un vāra 10 minūtes. Pievieno nomazgātas un smalki sagrieztas skābenes, turpina vārīt 10 minūtes. Pievieno sāli un atdzesē.
2
Gurķus, redīsus sagriež ripiņās, zaļumus un lokus smalki sagriež. Visu pārlej ar aukstu novārījumu ūdeni, kur vārījās biešu lapas un skābenes.
3
Atsevišķi pasniedz krējumu.
Iesūtīja: Ieva
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit