40Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
250 gmargarīns0.5 glāzecukurs0.5 glāzeskābs krējums4.5 glāzesmilti KRĒMS:200 gsviests1 gab.bundža vārīta, iebiezināta piena
Pagatavošana
1
Ja izmanto gatavos cepumus, tad tos vienkārši salauž gabaliņos, Ja cepumus gatavo pats, tad iejauc mīklu, izmaļ caur gaļas mašīnu un drumstalas apbrūnina līdz 200 grādiem iepriekš sakarsētā krāsnī.
2
Saputo sviestu un vārītu, iebiezināto pienu. Pievieno marmelādi, rozīnes, citronskābi, valriekstus un samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem. Gatavu apkaisa ar "skudrām"- magonēm vai pārlej ar kausētu šokolādi.
Iesūtīja: Kaķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit