15Minūtes
5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
kartupeļi ola sāls skābais krējums, pasniegšanai kviešu milti
Pagatavošana
1
Kartupeļus ar roku vai, izmantojot virtuves kombainu, sarīvē uz rupjās rīves.
2
Ja nepieciešams, nolej lieko šķidrumu. Pieliek olu, sāli, ja nepieciešams arī nedaudz miltu, un sajauc.
3
Liek cepties karstā eļļā, līdz pankūkas ir zeltainas no abām pusēm. Pasniedz ar skābo krējumu.
* ja neliek klāt sāli, tad, kad viena puse gatava un otra gandrīz gatava var pārbērt ar sieru rīvētu.
PusdienasLaunagsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasKartupeļiOlasPankūkasviegliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit