saldā desa
Foto: Shutterstock
Šokolādes desa ar cepumiem un marmelādi ir daudzas reizes garšīgāks par veikala "Saldo bruneti" (tā nav antireklāma, jo man "brunete" arī ļoti garšo). Laužot cepumus, lieliski var nomierināt nervus un pagatavošana neaizņem daudz laika.
10Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1.5 gab.paciņa Selgas cepumi150 gsviests1 gab.ola1 glāzecukurs50 gkakao100 gmarmelāde rozīnes

Pagatavošana

1

Salauž mazos kvadrātiņos cepumus, sagriež gabaliņos marmelādi, sajauc kopā.

2

Katlā liek kausēties sviestu, pieber cukuru, maisot silda, kamēr cukurs izkusis. Pievieno kakao un olu. Karsē, bet neuzvāra.

3

Uz folijas izber cepumu un marmelādes maisījumu, pārlej karsto masu, kas katliņā un ar rokām veido desas formu.

4

Cieši visu satin folijā un liek ledusskapī sacietēt.

Iesūtīja: Barba

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!