15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 lpiens200 gšokolāde0.5 glāzecukurs2 ĒKkakao3 ĒKkartupeļu milti1 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Uzkarsē 800 ml piena, kam pievieno gabaliņos sadrupinātu šokolādi, kakao, cukuru, vaniļas cukuru un uzvāra.
2
Tad katliņa saturam pievieno 200 ml auksta piena iemaisītu kartupeļu cieti un maisot vēlreiz uzvāra.
3
Karstu salej porciju trauciņos un atdzesē. Pasniedz ar putukrējumu vai cepumiem.
* lai ķīselis sanāktu biezs, vajag vairāk cietes. Tad to atdzesētu var sagriezt kubiciņos un pārliet ar kādu augļu ķīseli (es pārsvarā taisu no dzērvenēm).
Iesūtīja: Lacerna
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit