10Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
30 gkakao150 gcukurs150 gkartupeļu milti2 ĒKkviešu milti piens ūdens
Pagatavošana
1
1,5 l ūdens liek vārīties. Kakao, cukuru, cieti un miltus sajauc.
2
Pielej nedaudz piena un izmaisa līdz lejamai masai. Kad ūdens verdošs lej klāt un maisa. Līdzko sāk sabiezēt, nogriež liesmu. Lej trauciņos, atdzesē, pārkaisas ar kakao, dekorē ar šokolādes skaidiņām un pasniedz.
* ar sastāvdaļām var variēt, šis variants der, ja garšo stiprs un biezs ķīselis. Ja gribās šķidrāku, jāliek mazāk cietes.
Iesūtīja: spinner
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit