20Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
130 gtumšā šokolāde30 gsviests50 gpūdercukurs40 gkakao40 gsaldais krējums1 gab.olas dzeltenums kakao priekš apvārtīšanas50 grums rieksti
Pagatavošana
1
Ūdens peldē izkausē šokolādi, pievieno sviestu un saldo krējumu, maisot pieber pūdercukuru un kakao.
2
Vienmērīgi maisot, karsē aptuveni 3 minūtes.
3
Noņem no plīts un masai piejauc olas dzeltenumu.
4
Pēc vēlēšanās var pievienot rumu vai kafijas novilkumu.
5
Patur ledusskapī, līdz masa nedaudz sacietē.
6
Ar rokām veido frikadelēm līdzīgas bumbiņas (var iespiest viducī riekstu) un apvārta kakao.
7
Novieto ledusskapī uz 24 stundas.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit