Foto: Shutterstock
Studentu soļanka - klasiskās zupas ātrā un viekārši pagatavojamā versija.
40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
5 gab.sīpoli250 gtomātu pasta1 TKcukurs5 gab.marinēti gurķi (palieli)5 gab.lieli kartupeļi buljona kubiņi0.66 gab.mazā iepakojuma doktordesa olīvas citrons skābs krējums

Pagatavošana

1

Sagriež sīpolus liek apcepties pannā, beigās piešauj tomātu pastu un cukuru.

2

Nomizo kartupeļus, sagriež lielajā zupas katlā un liek vārīties ūdenī ar buljona kubiņiem.

3

Kad sīpoli ar tomātpastu gatavi, tad šauj viņus pie kartupeļiem.

4

Pannā apcep doktordesu vai cīsiņus, kas sagriezti kubiņos. Tad liek klāt lielajā katlā.

5

Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek arī sasmalcinātus gurķus un vēl kādu brīdi pavāra.

6

Finālā, ja ir - piemet olīvas un citronšķēlītes. Lej šķīvjos, pieliek krējumu.

Iesūtīja: Trīne

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!