40Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
5 gab.sīpoli250 gtomātu pasta1 TKcukurs5 gab.marinēti gurķi (palieli)5 gab.lieli kartupeļi buljona kubiņi0.66 gab.mazā iepakojuma doktordesa olīvas citrons skābs krējums
Pagatavošana
1
Sagriež sīpolus liek apcepties pannā, beigās piešauj tomātu pastu un cukuru.
2
Nomizo kartupeļus, sagriež lielajā zupas katlā un liek vārīties ūdenī ar buljona kubiņiem.
3
Kad sīpoli ar tomātpastu gatavi, tad šauj viņus pie kartupeļiem.
4
Pannā apcep doktordesu vai cīsiņus, kas sagriezti kubiņos. Tad liek klāt lielajā katlā.
5
Kad kartupeļi mīksti, zupai pieliek arī sasmalcinātus gurķus un vēl kādu brīdi pavāra.
6
Finālā, ja ir - piemet olīvas un citronšķēlītes. Lej šķīvjos, pieliek krējumu.
Iesūtīja: Trīne
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit