60Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
500 gliellopa gaļa2 gab.sīpoli2 gab.ķiploku daiviņas sāls2 ĒKtomātu pasta2 gab.marinēti gurķi100 mlbaltvīns pētersīļi vai estragons4 ĒKeļļa
Pagatavošana
1
Gaļu (vislabāk jaunlopa iegurņa gabalu) sagriež nūjiņās, sīpolus mazos kubiņos.
2
Tos kopā apcep.
3
Pieliek šķēlītēs sagrieztus ķiplokus un gurķus, pieliek sāli, pielej vīnu, samaisa tomātu pastu, 3 ĒK novārījuma vai ūdens un sautē līdz gaļa mīksta (aptuveni 30 minūtes).
4
Pirms sautēšanas beigām iemaisa pētersīļus vai estragonu.
5
Pasniedz ar rīsiem, maizi.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensGruzīnu nacionālā virtuveAugu eļļaLiellopa gaļaMarinēti gurķiPētersīļiTomātu pastaĶiplokiGaļas zupasMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit