50Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
20 gliellopa gaļa15 gšķiņķis15 gcīsiņi vai sardeles15 gnieres40 gsīpoli30 gsālīti gurķi60 gkartupeļi10 gtaukvielas15 gkrējums2 gzaļumi10 gtomātu pasta olīvas
Pagatavošana
1
Gaļu izvārīt, atkaulot un sagriezt salmiņos 2-2,5 mm.
2
Sīpolus sagriezt salmiņos un apcept zeltainus taukvielās, tad pievienot tomātu pastu un vēl nedaudz pacept.
3
Apceptos sīpolus likt buljonā kopā ar garenos, plānos salmiņos sagrieztiem kartupeļiem un vārīt 10-12 min.
4
Tad pievienot sālītos gurķus, kuri ir nomizoti, ja miza cieta, un izņemta sēklotne, ja sēklas lielas, un sagriezti salmiņos (2-3 mm biezos), tad gaļu un lauru lapas.
5
Vārīšanās beigās pievienot krējumu. Pasniedz ar olīvām un plānām citronu šķēlītēm.
Iesūtīja: Janka
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit