45Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
dažādas desas margarīns kečups kartupeļi skābēti gurķi sīpols sāls melnie pipari
Pagatavošana
1
Vairāku šķirņu desas bez treknumiem sagriež salmiņos un margarīnā apcep, cepšanas beigās pieliek kečupu un pacep vēl kādas pāris minūtes.
2
Tad to visu liek katlā, kur jau vārās kartupeļi, pieliek sagrieztus skābētos gurķīšus, veselu sīpolu, kuru vajadzības gadījumā izķeksē ārā un aizsūta uz Getliņiem, sāls, pipariņi.
3
Vāra, kamēr kartupeļi gatavi.
Iesūtīja: lauvux
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit