30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
150 gspageti2 gab.olas1 ĒKmilti100 mlpiens 0.5%1 mocarellas bumba paprika zaļumi garšvielas2 ĒKrīvēts parmas siers pēc garšaskečups1 ĒKsviests1 tomāts
Pagatavošana
1
Spageti vāra, bet ne līdz pilnīgai gatavībai, lai pasta būtu vēl nedaudz cieta jeb "al dente". Nokāš ūdeni.
2
Olas sakuļ ar pienu, miltiem, mazos gabaliņos sagrieztu papriku, sāli, pipariem, zaļumiem.
3
Pannā ar noņemamu rokturi izkausē sviestu, liek cepties spageti, cep 5–7 minūtes, tad pārlej ar olu maisījumu.
4
Pannu liek iepriekš līdz 200 grādiem uzkarsētā krāsnī un cep omleti, Kad tā sāk sarecēt, pārkaisa ar rīvēto sieru, pievieno kečupu, saplucinātu mocarellu, tomātu šķēles un turpina cept, līdz siers izkusis un omlete ir zeltaina.
Iesūtīja: sunrise
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit