Z_7762
Foto: DELFI
Šie cāļa spārniņi karstajā tomātu kečupa marinādē, reiz pagatavoti, kļūst par ēdienu, ko gatavo regulāri - tik garšīgi tie ir! Pagatavo kā pamatēdienu vai karsto uzkodu, labi garšo arī auksti. Mums gan nav gadījies nogaršot aukstus, jo tie pazūd no šķīvjiem vienā acumirklī!
50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 8
2 kgvistas spārniņi100 mlkečups100 mletiķis4 ĒKsojas mērce4 ĒKcukurs

Pagatavošana

1

Nelielā katliņā lej etiķi, kam pievieno kečupu, sojas mērci un cukuru.

2

Katliņu liek uz uguns un uzvāra mērci.

3

Cepešpannā kārto vistu spārniņus - var likt veselus, spārniņu galus aizlokot aiz lielākā kauliņa, var spārniņus sagriezt "detaļās", pašus galus liekot saldētavā - noderēs cāļa zupai vai buljonam.

4

Spārniņus pārlej ar karsto mērci un liek sakarsētā cepeškrāsnī.

5

Kad viena puse cepusies 20 minūtes, spārniņus apgriež otrādi un turpina cept vēl 20 minūtes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!