50Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2 kgvistas spārniņi100 mlkečups100 mletiķis4 ĒKsojas mērce4 ĒKcukurs
Pagatavošana
1
Nelielā katliņā lej etiķi, kam pievieno kečupu, sojas mērci un cukuru.
2
Katliņu liek uz uguns un uzvāra mērci.
3
Cepešpannā kārto vistu spārniņus - var likt veselus, spārniņu galus aizlokot aiz lielākā kauliņa, var spārniņus sagriezt "detaļās", pašus galus liekot saldētavā - noderēs cāļa zupai vai buljonam.
4
Spārniņus pārlej ar karsto mērci un liek sakarsētā cepeškrāsnī.
5
Kad viena puse cepusies 20 minūtes, spārniņus apgriež otrādi un turpina cept vēl 20 minūtes.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit