20Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 bundža šprotu2 vārīti burkāni (nelieli)1 bunte zaļo lociņu vārīti kartupeļi vārītas olas1 bundžiņa konservētas kukurūzas (šķidrums noliets) pēc garšasmajonēze
Pagatavošana
1
Traukā kārtām liek sasmalcinātas šprotes, sarīvētus vārītos burkānus, majonēzi, sarīvētus olu dzeltenumus, konservētu kukurūzu, (pāris karotes atstāj dekoram), majonēzi, smalki sagrieztus lociņus, sarīvētus katupeļus. Virsējo kārtu pārziež ar majonēzi un ar karoti nolīdzina.
2
Salātiem ļauj ievilkties aptuveni stundu.
3
Pirms pasniegšanas pārber ar rīvētiem olu baltumiem, pārkaisa ar pāri palikušajiem lociņiem un kukurūzu.
Iesūtīja: kia
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit