2 l sula - apelsīnu, ananāsu, zemeņu, ķiršu, mango, bumbieru - kādu vien grib, kā arī skatās, kādi augļi sagādāti, vienu sulas litru var aizvietot arī ar kādu dzirkstošo limonādi, piem. Fantu - jo vairāk burbuļu, jo labāk var noreibt
50Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlbrendijs700 mlsaldais baltvīns vai vermuts700 mlsarkanvīns700 mlšampanietis0.5 kgvīnogas1 gab.ananāss zemenes ķirši banāni
Pagatavošana
1
Sagriež visus paredzētos augļus lielā traukā (stikla bļodā), aplej ar brendiju un atstāj vismaz uz 3 stundām vēsumā ievilkties.
2
Pirms pasniegšanas pielej visu pārējo.
* nepieciešamas mazās kanapē dakšiņas vai mazās karotītes, lai var augļus no glāzes izēst.
Augļi bolē ir kādi 40% no visa tilpuma.
Iesūtīja:
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit