120Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzepiens50 gcietais raugs šķipsnasāls400 gmilti50 gcukurs2 olas50 gsviests PUTUKRĒJUMAM:350 mlsaldais krējums pēc garšascukurs1 TKvaniļas cukurs
Pagatavošana
1
Raugu izkausē uzsildītā pienā, pieliek sāli un miltus, sajauc mīklu, uzraudzē siltā vietā aptuveni stundu. Pēc tam pievieno iepriekš sakultas olas, kausētu sviestu, cukuru, samīca un raudzē vēl stundu.
2
Veido apaļas bumbiņas, liek uz ietaukotas plāts, cep karstā cepeškrāsnī.
3
Gatavām, atdzinušām kūkām nogriež augšdaļu, ar karoti uzliek vai caur konditorejas turziņu uzspiež vijīgās putās sakultu putukrējumu. Uzliek augšdaļu, pārkaisa ar pūdercukuru.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit