30Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
āboli6 gab.olas6 ĒKmilti6 ĒKcukurs kanēlis cukurs
Pagatavošana
1
Nomizotus un sašķēlētus ābolus izkārto uz ieziestas cepamās veidnes. Virsū lej masu, ko pagatavo, ar mikseri sakuļot olas ar cukuru un miltiem.
2
Cep 200*C ~30-35 minūtes. Atdzesē un izgāž no veidnes uz šķīvja.
3
Ābolus vēl pārkaisu ar cukuru un kanēli.
Iesūtīja: Infiniti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit