Foto: Shutterstock
Svaigais pashas siers, ko rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.
5Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

600 gbiezpiens2 ĒKkausēts sviests1 glāzesaldais krējums1 glāzecukurs1 šķipsnasāls

Pagatavošana

1

Biezpienu ieliek marlē un notecina.Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.

2

Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu
rūpīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.

3

Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli, pārliek ar šķīvīti un noslogo.

4

Pashu liek ledusskapī uz 6-8 stundām.

5

Gatavo pashu izgāž no formas un iztin no marles.

6

Rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.

Iesūtīja: Pūķīte

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!