5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
600 gbiezpiens2 ĒKkausēts sviests1 glāzesaldais krējums1 glāzecukurs1 šķipsnasāls
Pagatavošana
1
Biezpienu ieliek marlē un notecina.Sauso biezpienu ar karoti izberž caur sietu, lai tas būtu smalks un drupans.
2
Biezpienam pievieno mīkstu sviestu, saldo krējumu, cukuru, sāli, visu
rūpīgi samaisa un vēlreiz izberž caur sietu.
3
Ar mitru marli izklāj formu, ieliek masu, virsu pārsedz ar marli, pārliek ar šķīvīti un noslogo.
4
Pashu liek ledusskapī uz 6-8 stundām.
5
Gatavo pashu izgāž no formas un iztin no marles.
6
Rotā ar krāsotām olām, svaigiem vai kaltētiem augļiem, riekstiem.
Iesūtīja: Pūķīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit