15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
0.5 ķīnas kāposts1 paprika300 gzaļie zirnīši300 gkonservēta "Bonduelle" kukurūza400 gkrabju nūjiņas saujabaziliks100 gskābs krējums200 gmajonēze4 ĒKcitronu sula sāls malti melnie pipari lociņi
Pagatavošana
1
Ķīnas kāpostu smalki sagriež. Papriku sagriež kubiņos. Krabju nūjiņas sagriež kubiņos. Visu liek bļodā. Pievieno konservētu kukurūzu un zirnīšus, kam noliets šķidrums.
Padoms: ja vēlas, lai salāti ir sātīgāki, tos var papildināt ar vārītiem rīsiem, makaroniem, kususu vai bulguru.
2
Gatavo mērci, majonēzei pievienojot krējumu, sāli, piparus, citronu sulu, baziliku (var izmantot arī pētersīļus, dilles vai citus zaļumus) un visu sablendējot viendabīgā konsistencē.
Padoms: svaigos zaļumus var aizstāt ar karoti pesto, ko sajauc ar pārējām mērces sastāvdaļām
3
Pievieno mērci salātiem, samaisa. Pārkaisa ar kapātiem lociņiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit