80Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
600 gkāposti600 gkartupeļi200 gtomāti0.5 lpiens2 gab.olas zaļumi sīpoli sāls rīvmaize100 gsviests
Pagatavošana
1
Olas sakuļ, pieliek sakapātus sīpolus, zaļumus, pielej pienu, pievieno sagrieztus un sviestā sasautētus svaigos kāpostus. Novārītus un gabaliņos sagrieztus kartupeļus. Sagrieztus tomātus.
2
To visu liek sagatavotā cepamā veidnē, pārkaisa rīvmaizi, pārliek sviesta piciņas un cep cepeškrāsnī brūnu.
Iesūtīja: Vineta
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit