40Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gsviesta pupiņas100 gžāvēta gaļa1 sīpols1 paprika1 TKeļļa
Pagatavošana
1
Nomazgā sviesta pupiņas, apgriež kātiņus, sagriež pāksti apmēram 3 daļās. Vāra sālsūdenī sviesta pupiņas, līdz gatavas. Tikmēr smalki sagriež sīpolu, žāvēto gaļiņu un papriku.
2
Uz aukstas pannas uzlej nedaudz eļļu, un liek žāvēto gaļu. Karstot pannai, no gaļas iztecēs tauki. Kad gaļa izcepusies, to noņem no pannas. Karstajās taukvielās liek sagrieztos sīpolus, maisot cep, līdz tie caurspīdīgi, pievieno papriku un turpina cept, līdz dārzeņi mīksti, apmēram 10 minūtes.
3
Pievieno pupiņas un gaļu, izmaisa, izkarsē, pasniedz.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit