9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 kgsīpoli1 kgburkāni1 kgpaprika1 kgtomāti1 kgsviesta pupiņas1 kgkāposti dilles pētersīļi1 leļļa
Pagatavošana
1
Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Paprikas, tomātus, kāpostu smalki sagriež, pupiņas sālsūdenī izvāra 5 minūtes.
2
Vispirms eļļā apcep sīpolus, tad, kad mīksti, pievieno pārējo, izņemot tomātus un zaļumus, sautē.
3
Beigās pieliek tomātus, zaļumus un sāli. Pilda burkās, aizvalcē, ja tur aukstumā, vai drīz lieto, var ar plastmasas vāciņiem.
* baigi labais, esmu kāpostu vietā likusi kabaci, esmu likusi zaļos tomātus un ķiploku klāt, nu ar vārdu sakot ļauj fantāzijai vaļu.
* pētersīļu zaļumus, ja negaršo var nelikt.
Iesūtīja: red
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit