sviesta pupiņas
Foto: Shutterstock
Sviesta pupiņas ar dārzeņiem - ideāls "kokteilis" ziemai.
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

1 kgsīpoli1 kgburkāni1 kgpaprika1 kgtomāti1 kgsviesta pupiņas1 kgkāposti dilles pētersīļi1 leļļa

Pagatavošana

1

Burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Paprikas, tomātus, kāpostu smalki sagriež, pupiņas sālsūdenī izvāra 5 minūtes.

2

Vispirms eļļā apcep sīpolus, tad, kad mīksti, pievieno pārējo, izņemot tomātus un zaļumus, sautē.

3

Beigās pieliek tomātus, zaļumus un sāli. Pilda burkās, aizvalcē, ja tur aukstumā, vai drīz lieto, var ar plastmasas vāciņiem.

* baigi labais, esmu kāpostu vietā likusi kabaci, esmu likusi zaļos tomātus un ķiploku klāt, nu ar vārdu sakot ļauj fantāzijai vaļu.

* pētersīļu zaļumus, ja negaršo var nelikt.

Iesūtīja: red

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!